Ontwerp

Ontwerp

Het ontwerpproces begint met het opstellen van een programma van eisen en het bepalen van de grenzen van het project. Belangrijk hierbij is dat betrokkenen in een vroeg stadium worden benaderd om te voorkomen dat eisen of wensen zich pas laat openbaren waardoor veel tijdverlies en inspanning verloren gaat.

Als de omvang van het project, de verwachtingen van het resultaat, de inventarisatie en de projectplanning bekend zijn, kan gestart worden met ontwerpen.

De nodige praktische ervaring, kennis en contacten in de markt, worden aangewend om te komen tot een praktisch uitvoerbaar ontwerp waarbij de kostendeskundigheid bij het afwegen van varianten bijdraagt aan een verantwoorde besteding van financiële middelen.

Bij het traject van voorontwerp, definitief ontwerp en uitvoerings-ontwerp beschikt Ebbelaar Engineering over applicaties van Autodesk waaronder Autocad 2011, Infoworks CS (rioleringssoftware) en pathplanner.
Ebbelaar Engineering is in het bezit van een moderne groot formaat kleurenplotter, zeer geschikt voor presentatietekeningen.

diensten_zuinig

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar top