Over ons

Uw Ingenieursbureau

Als opdrachtgever wilt u een goed product. Het ontwerp moet doordacht, praktisch en uitvoerbaar zijn. Het project moet binnen het budget realiseerbaar zijn en geen verrassingen tijdens de uitvoering opleveren.
Ebbelaar Engineering is veelzijdig, praktisch, flexibel en betrokken en heeft jarenlange ervaring in de civiele techniek. Deze ervaring en deskundigheid staan garant voor een gedegen en financieel verantwoord ontwerp.
Voor ontwerp en advies in de civiele techniek kunt u bij Ebbelaar Engineering terecht. Ook voor inmeting van terreinen en ramingen of begrotingen bent u aan het juiste adres.

Mijn naam is Rob Ebbelaar en ik ben er van overtuigd dat Ebbelaar Engineering uw adviesbureau is. In mijn inmiddels twintigjarige loopbaan in de aannemerij heb ik menig ontwerp onder ogen gehad. Hoe meer ervaring ik kreeg, hoe meer ik het gevoel kreeg dat het ontwerpen van civieltechnische projecten beter kan. Een zuiniger en praktischer ontwerp, betere tekeningen en betere bestekken. Een ontwerp maak je niet alleen van achter je bureau.
Ebbelaar Engineering werkt voor overheden, bedrijven en particulieren.

Ebbelaar Engineering:

Korte lijnen, alles in één hand en vooral

depuntjesopdei
Scroll naar top